składnik walentynkowego śniadania

Warszawa, 13 lutego 2013 r.

Na walentynkowe śniadanie do łóżka – wędlina Cedrobu w serduszka.

Walentynki zbliżają się do nas wielkimi krokami. Już jutro obchodzić będziemy święto miłości. Lubimy to uczucie kiedy wpadamy sobie w oko. Serce bije szybciej, podwyższa się ciśnienie krwi a laboratorium miłości, znajdujące się w naszych ciałach, zaczyna działać na pełnych obrotach. Warto jednak zastanowić się przez chwilę czym tak naprawdę jest stan zakochania, jak wpływa na nasz organizm i jak możemy w tym czasie zadbać o zdrowie swoje i swojego partnera?

Firma Cedrob specjalnie z myślą o celebracji święta Walentego, przygotowała dla swoich fanów nowy produkt – drobiową wędlinę „Serduszka z Cedrobu”, które idealnie sprawdzą się jako składnik walentynkowego śniadania. Przygotowując wspólnie romantyczne śniadanie warto pamiętać, że właściwie komponowanie posiłków może naładować nas energią i dobrze nastroić na cały długi dzień. Warunkiem jest odpowiednia proporcja białka i węglowodanów. Dlatego obok pysznej jajecznicy należy uwzględnić sandwiche, najlepiej z ciemnego, pełnowartościowego pieczywa obowiązkowo z pyszną drobiową wędliną i dodatkiem warzyw. Nie zapominajmy, że aby zachować odpowiednie proporcje składników, na 100 g węglowodanów musimy użyć co najmniej 20g wędliny. Śniadanie zakochanych z „Serduszkami z Cedrobu” powinno dopełnić także ciepłe kakao, dobre źródło wapnia, białka i węglowodanów, dla romantycznego aromatu posypane odrobiną cynamonu.

Wspólne śniadanie w łóżku z „Serduszkami z Cedrobu” umilą dzień wszystkim zakochanym. Pamiętaj – Ci, których kochasz powinni czuć, że o nich pamiętasz i troszczysz się o ich dietę.

SERDUSZKA Z CEDROBU
Opakowanie 3kg – cena detaliczna 16,25 zł/kg

Related posts

Top